Tym razem proponuję prosty torcik czekoladowy. Wystarczy upiec biszkopt. Krem można zarobić nawet z proszku. W sytuacjach awaryjnych także się sprawdza. Całą tajemnica tortu jest nasącz czyli syrop ugotowany z wody i cukru. Ja zastosowałam mój niezawodny syrop z kwiatów z czarnego bzu, ale może być to co lubicie. Na wierzchu polewa z gorzkiej czekolady. Torcik jest delikatny i bardzo dobry. Polecam!
Tym razem proponuję prosty torcik czekoladowy. Wystarczy upiec biszkopt. Krem można zarobić nawet z proszku. W sytuacjach awaryjnych także się sprawdza. Całą tajemnica tortu jest nasącz czyli syrop ugotowany z wody i cukru. Ja zastosowałam mój niezawodny syrop z kwiatów z czarnego bzu, ale może być to co lubicie. Na wierzchu polewa z gorzkiej czekolady. Torcik jest delikatny i bardzo dobry. Polecam!
0 komentarze