Polecam owoce mrożone do ciast. Świetnie kontrastują ze słodkim ponczem i kremem. Powodują, że krem szybko się schładza i tężeje. Świeże owoce o tej porze roku smakują wyjątkowo. Biszkopt jest typowy, ale zawsze jeżeli dodamy trochę zmielonych migdałów, będzie bardziej wilgotny i ciekawy. Zobaczcie sami. Można jeszcze dodać do tego galaretkę, ale wydawało mi się, że i tak długo nie poleży w lodówce.
Polecam owoce mrożone do ciast. Świetnie kontrastują ze słodkim ponczem i kremem. Powodują, że krem szybko się schładza i tężeje. Świeże owoce o tej porze roku smakują wyjątkowo. Biszkopt jest typowy, ale zawsze jeżeli dodamy trochę zmielonych migdałów, będzie bardziej wilgotny i ciekawy. Zobaczcie sami. Można jeszcze dodać do tego galaretkę, ale wydawało mi się, że i tak długo nie poleży w lodówce.
0 komentarze